8 hyllor för att skapa mer utrymme i fönsterkarmen

SponsorInlägget innehåller reklam genom affiliatelänkar till Amazon och Odla.

Gott om hjärterum men ont om fönsterrum när det kommer till växter? När den gröna oasen sakta men säkert tar över hemmet måste man vara finurlig för att parera platsbristen som snabbt infinner sig. Ett säkert kort är att börja inreda på höjden – amplar är perfekt för att använda tom yta högt upp i fönstret. Ett annat trick är att skaffa hyllor till fönsterkarmarna! Här kommer tips på 8 hyllor som skapar mer plats i fönstret:

Först ut, denna justerbara hylla från Amazon. Riktigt bra med plats – tänker att man kan ha 3 krukor på de över planen plus en massa sticklingsvaser i mitten och där nere. Finns även svart om man föredrar det.

De hängande hyllorna från Navaris hittar man titt som tätt om man bläddrar bland svenska instagramkonton. Stora, snygga och hängs lätt upp i gardinstången med hjälp av en krok.

Ugglehyllan från Amazon kostar lite mer, men är oslagbart söt med sina tre våningar.

Dubbel piedestal för den smala fönsterkarmen! Funkar för både krukor och sticklingsvaser. Älskar’t. Finns att köpa här.

Ytterligare en hylla att hänga i gardinstången! En guldig en från Odla.

Bildresultat för ikea sammanhang bricka

Kakfat eller krukpiedestal? Vem bryr sig! Otroligt snygg i alla fall, antingen till flera sticklingar eller en växt. Finns inne hos Nordic Nest!

Dalia fästbar bricka, lång

Vad sägs om att inte bara bygga på höjden, utan även på bredden? Har man gott om plats i rummet är denna bricka perfekt. Finns på Plantagen.


Upp